Her har jeg blogget siden 2010 - se i gamle indlæg for inspiration

Her har jeg blogget siden 2010 - se i gamle indlæg for inspiration

fredag den 10. juni 2011

Fødselsdagsgaver til haveliv


Iris sib. "Dreaming Spire"
Jeg har fået mange dejlige fødselsdagsgaver i dag - men først vil jeg vise dem jeg fik fra naturen - det føles nemlig som en gave, når man står ud af bilen ved sommerhuset og ser at der er flere af de nye sibiriske iris der er sprunget ud:

Iris sib. "White Swirl"Iris Sib. "Regency Belle" set ovenfra

Så fik jeg et camera og et stativ af min søde mand, så jeg kunne blive "bare lidt opgraderet", som han så beskedent sagde, da jeg var ved at falde i svime over gaven.


Min mor forærede mig helt efter traditionen et gavekort til planteskolen - så vi skal afsted sammen på indkøb i morgen - det glæder vi os begge to lige meget til er jeg helt sikker på !

Helt tilfældigt nåede en pakke frem til mig i dag med en længe ønsket Sibirisk Nonneurt eller på dansk en Stor Lærkespore. Den blomst har jeg skrevet om flere gange her på bloggen og søde Charlotte fra Trädgårds Flow har sendt en plante og nogen frø til mig, da jeg ikke selv kunne finde et sted at købe den.


Tusind tak for hjælpen til Charlotte

Sibirisk Nonneurt  - Stor Lærkespore9 kommentarer:

 1. Stort tillykke med fødselsdagen. Sikke dejlige gaver du har fået.

  De dejligste fødselsdagshilsner
  Madam Bæk

  SvarSlet
 2. Hjertelig tillykke med fødselsdagen, Berit. Jeg har en klar fornemmelse af, at du har haft en god dag :-) og god fornøjelse både med kamera og gavekort.

  M.h.t. til dit spørgsmål på bloggen i går, så topper vores have i juli/august på grund af mængden af blomster. Vi er ved at indhente end del af de andre måneder, men med alle de sommerblomster jeg sår er det svært. Det hjælper dog, at vi har fået så mange iris :-)

  Bedste fødselsdagshilsner
  Birgitte

  SvarSlet
 3. Tillykke med fødselsdagen og med de fine gaver. Det er nogle rigtigt flotte Iris og lækkert med et nyt kamera til at tage billeder i haven.

  mvh. JOC

  SvarSlet
 4. Wauw, sikke dejlig gaver. Så er der grobund for mange flotte foto's fra haven :)
  Stort tillykke med fødselsdagen og rigtig god fornøjelse på planteskolen imorgen :-)

  SvarSlet
 5. Ja men hvor er du heldig, det er dejligt.
  Tillykke med fødselsdagen

  SvarSlet
 6. Et forsinket men stort tillykke :-)
  Sikke nogle dejlige gaver. Uhh, jeg ønsker mig også sådan at blive opgraderet fra mit lille lommekamera. Hvor er du bare heldig. Jeg vil se frem til en masse (og om muligt) endnu skønnere bileder :-)
  God Pinse!

  SvarSlet
 7. Hip HURRA.....og stort tillykke søde Berit. Hvilke fantastiske gaver......de skal nok flittigt blive brugt.

  Rigtig god pinse i sommerhuset

  Knus Dorthe

  SvarSlet
 8. Stort tillykke med fødselsdagen igår, det er jo 3 gange glæde når man får et gavekort til planteskolen - først gaven, så planlægning af hvilke planter der skal købes og så planteskolebesøget. Og opgradering i kamera og stativ er bestemt også skønt. Dine Iris er rigtig flotte - her har jeg en lille lysegul dejlig en der blomstrer nu.

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Populære indlæg