Her har jeg blogget siden 2010 - se i gamle indlæg for inspiration

Her har jeg blogget siden 2010 - se i gamle indlæg for inspiration

søndag den 16. juni 2013

Det var en dejlig dag


Jeg var så heldig, at der var to der kunne komme på besøg i går, selvom det var med meget..meget kort varsel. Det var dejligt solskinsvejr hele eftermiddagen, men med meget blæst.

Bredbladet Ærenpris -Veronica austriaca "Knall Blau"

Først kom Anita fra Min Grønne verden og Katy fra Madam Bæk dukke op en halv time senere, men da var vi alligevel kun nået knap 1 meter hen langs det første bed, så hun fik alligevel hele haverunden med.Anita og jeg synes det var lidt sjovt at det kunne tage en halv time at gå 1 meter - man er vel havetosset :o)

Staudefingerbøl Digitalis Lutea

Jeg vidste at jeg ville glemme at tage billeder og havde bedt min familie om at skyde et par stykker af os, mens vi gik rundt i haven, men de glemte det også, så jeg har kun et billed af gæsterne.

Katy og Anita er klar til en tur til stranden

Det var en superdejlig eftermiddag og alle I andre havebloggere og læsere skal være så velkomne til at kontakte mig hvis I er i nærheden og har lyst til at kigge indenfor i Irishaven.
Hvis ikke vi har gæster i forvejen, så vil jeg altid have "åbent hus" for jer.


13 kommentarer:

 1. Kaere havetosseven på andra sidan Kattegatt! Jag har länge följt din blogg och du har inspirerat mig till att frossa i Iris sibirica. Men, det gör också de svarta lössen som myrorna älskar. De skadar inte plantorna men det ser väldigt tråkigt ut.Vet du vad man kan göra?
  Med vänlig hälsning
  Margareta

  SvarSlet
  Svar
  1. hej Margareta
   Jeg har kun set det på nogen få planter og ikke så mange lus/lössen - så jeg har kunne børste dem væk med havehandskerne.
   Så jeg kan desværre ikke hjælpe med en løsning. Hvis andre læser dette og kender en god løsning, så håber jeg de lægger en lille kommentar.

   Slet
  2. Hjärtans tack för svaret. Jag har fått tips om pyretrinpreparat som min trädgårdsmästare påstår är miljövänligt. Skall prova det.
   Med kaerlig hilsen
   Margareta

   Slet
  3. Jeg googlede og fandt dette naturmiddel
   http://www.ecostyle.dk/?CategoryID=266&ArticleID=85
   det skal jeg måske prøve på mine iris hvis problemet bliver større
   tak for tippet

   Slet
 2. Skønt med sådan et "kortvarsel besøg"......jeg kan levende se for mig hvordan I i sneglefart har bevæget jer rundt i haven ;0)

  Jeg vil tage dig på ordret berit hvis jeg kommer i nærheden og det er samme gælder hvis du kommer forbi min havelåge ;0)

  Knus Dorthe

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg synes tit, at det spontane er det hyggeligste.... kræver ikke helt det samme :)

   Slet
 3. Jeg kender det godt, sådan en havevandring kan tage uendelig lang tid, men hvor er det hyggeligt, når man taler samme havesprog :) Hvis du får familien med til Samsø, skal du beregne meeeeget lang tid hos mig, det er en stor omgang.
  Det med at glemme at tage billeder kender jeg også til, men Anita fik da taget et par stykker trods den stærke vind.
  Hvordan har iris germanica det? Der er nok ingen blomster i i år.

  SvarSlet
 4. Åh hvor I har hygget og haft tid til at dvæle, kan jeg høre. Findes der noget bedre end fordybelse i planter. N E J, der gør ikke!
  Det var også et dejligt vejr I havde og det gør oplevelsen endnu bedre.

  SvarSlet
 5. Kære Berit,
  Endnu en gang tak for en hyggelig eftermiddag. Jeg havde sagt til mig selv, at det kun skulle været et hurtigt smut, og inden vi så os om, var der gået hele tre dejlige timer :) Det gør der jo, når man er i godt selskab ikk?

  Wow et skønt billede af "min" akeleje. Dem jeg selv tog med mobilen blev ikke skarpe. Det med at glemme og tage billeder er en ting, men helt at glemme kameraet er næsten en ulykke, når der er så meget at fotografere :)

  Også her er man velkommen til, at kigge forbi, Hvis man kan tage haven som den er. Jeg har ikke helt den samme tid til haven, som jeg har haft :) Men kaffe kan vi altid finde :)

  Go' søndag derude <3

  SvarSlet
 6. Synes det var vældig frisk af dig, sådan bare at invitere til havebesøg med kort varsel! Godt at se at det ikke BEHØVER være et større planlægningsarbejde at byde andre havefolk indenfor. Tak for den stående invitation! :-)

  SvarSlet
 7. Hej Berit.Ærgeligt at jeg ikke kunne deltage i din åbne have.Håber jeg kan se din have på landet en anden gang.Vil rigtig gerne se alle dine smukke iris.God aften knus Jette

  SvarSlet
 8. Hej Berit
  Endnu engang tak for en virkelig dejlig og inspirerende eftermiddag hos dig. Ja jeg kan jo se du både viser "kat's" akeleje og "min" ærenpris, dem glæder vi os vist allerede til ;0)
  Ja, jeg kommer glad og gerne igen en anden gang for sådan en eftermiddag kan man ikke få for mange af.
  God uge i hovedstaden.
  Mange hilsner
  Anita

  SvarSlet
 9. Det lyder rigigt hyggeligt, og sikken en skøn ærenspris, den tror jeg lige jeg skal kigge lidt nærmere på :)
  Hvirkeligt flot med en stående invitation, det er rigtigt overskudsagtigt :)
  Kh
  Marianne

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Populære indlæg