Her har jeg blogget siden 2010 - se i gamle indlæg for inspiration

Her har jeg blogget siden 2010 - se i gamle indlæg for inspiration

mandag den 30. juli 2012

Skønshedsøje lysegul

Her synes jeg, at jeg har fundet et godt match. Den citrongule daglilje Hemerocallis Kevin Michael Coyne og lysegul skønhedsøje Coreopsis verticillata Moonbeam.Så er  min gamle mørk blålilla stormhat sprunget ud  og den er lidt svær at fange med kameraet, da den er så mørk at den er svær at se op mod den mørke hæk. Så jeg måtte fotografere på langs af bedet så baggrunden bliver de gule fredløs.
Jeg tror jeg skal finde et sted hvor den kan ses op mod noget lyst grønt bladværk - Hmmm, og hvor har jeg så lige det ?Her til sidst et kig fra midt på grunden og op langs det lange staudebed.


11 kommentarer:

 1. Jeg har også Moonbeam, men den virker noget spinkel i det i år. Det er da altid noget, at den har overlevet. Flot bed du viser.

  SvarSlet
 2. Super godt makkerpar dagliljen og skønhedsøjet ;o) dejlig have og bed du viser, er det fra dit sommerhus ;o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja - det er fra sommerhushaven. Vi har 1600 kvadratmeter grund og kun 50 af dem er brugt på hus. Så der er jo plads til maaaaange staudebede.

   Slet
 3. Du har ret i, at Kevin Michael Coyne og Moonbeam er et godt match. De har også begge en flot gul farve. Jeg har endnu ingen dagliljer, men det skal jeg da have i min kommende "Staudehave".
  Gode blogge, du har. Jeg har da tænkt mig at surfe lidt mere rundt på dem alle tre :o)
  Hilsen Christel

  SvarSlet
 4. Sikke dog et stort og skønt staudebed du har :-)Fornemmer du har rigtig mange spændende stauder i din have.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg tør ikke mere tælle hvor mange forskellige stauder jeg har - og efter jeg har fundet ind her i haveblogland, så er ønskelisten jo bare blevet meget længere.

   Slet
 5. Jeg elsker Moonbeam :O) Den er så yndig med de sarte gule blomster der svæver i vinden. Desværre har jeg mistet mine i vinteren :O(
  Jeg har 'American Dream' som er i samme familie og nu står på spring til at blomstre. Sidste år så jeg den ikke, for jeg havde en hare unge i haven som syntes den smagte fantastisk!

  SvarSlet
  Svar
  1. Åhh nej Susanne, jeg havde da ikke tænkt på at harerne også spiser stauder. Vi er da op i mod mange af naturens kræfter i vores stræben efter et alsidigt blomsterblor - frost,rådyr, dræbersnegle og harer. Men- jeg giver ikke op....tilpasser mig kun en smule :o)

   Slet
  2. De spiser skam også sommerblomster. Sidste år åd den hele bedet med de hvide kornblomster. Lille laban!!! Jeg skældte den hæder og ære fra, men det hjalp ikke det mindste. Uden for pædagogisk rækkevidde ;O)

   Slet
 6. Selvom gult ikke er min yndlingsfarve, er det bare SÅ smukt. Du forstår som altid at sætte faverne sammen

  SvarSlet
 7. Jeg er vild med den skønhedsøje og giver dig ret i at det er et godt match med den citrongule daglilje. Desværre har snegle ædt mine skønhedsøjer. Det er et flot og stort staudebed du har.

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Populære indlæg