Her har jeg blogget siden 2010 - se i gamle indlæg for inspiration

Her har jeg blogget siden 2010 - se i gamle indlæg for inspiration

søndag den 8. juli 2012

En daglilje med rød nuance


Denne daglilje Hemerocallis Mallard har en lidt speciel rød nuance. Den er ikke ren rød, ikke orange-rød og heller ikke rosarød. Den er en skøn blanding af dem allesammen.


Jeg har flyttet planten i efteråret - men det har den bestemt ikke taget notits af - den er blevet større og har nu flere blomsterstængler med rigtig mange knopper. Så den må være tilfreds med at få flere soltimer end den havde før.

6 kommentarer:

 1. Den er sød, min erfaring er, at de gerne vil have meget sol. Så blomstrer de meget bedre. Jeg har flyttet Green Flutter flere gange, men nu har jeg fundet en plads, den kan lide at være på.

  SvarSlet
 2. HOLD DA HELT OP en farve til en lilje!

  Jordbærrød!. Skønt.

  MEn er den ikke svær at få indpasset i resten af haven?

  SvarSlet
  Svar
  1. Sjovt du nævner "jordbær"
   Jeg lavede faktisk en overskrift på det nye terrassebed der hed "jordbær med fløde". Så jeg flyttede bl.a denne daglilje derover og jeg har prøvet at få de rent hvide og de fløde/lysegul skilt ad ved samme lejlighed.
   Men...det er som det plejer med mig - pludselig har jeg fået sat noget i en farve jeg "Ikke havde aftale med mig selv". Det er som om det altid ender i hvid-gul-blålilla :o)
   Nu er jeg spændt på juliblomstringen med 2 slags mørkerøde 1-årige valmuer.

   Slet
 3. Det er da en skøn lilje! Morede mig over dit svar om dit jordbærbed, dejligt at det ikke kun er hos mig at planerne skrider lidt, når man pludselig står med en ny plante i hånden... ;o)

  SvarSlet
 4. en smuk lilje, og min derhjemme er næsten nougat-farvet ;)

  SvarSlet
 5. Hvor er den dog smuk. Skøn farve.
  Tak for kigget.
  Ha´ en dejlig aften.

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Populære indlæg