Billed lånt fra Wikipedia |
Jeg har en opskrift på en lun grøn ret med årstidens grøntsager og frugt - jeg har brugt den igen og igen og vil anbefale den til jer, da jeg ved at mange af jer også dyrker grøntsager i jeres haver. Den stammer fra en ugereklame fra DagligBrugsen, så vidt jeg husker det.
Jeg bruger den lune ret som tilbehør til kødretter / gæstemad - men den kan også bruges som en vegetarret med brød serveret til.
Opskriften ligger inde på min madblog/opskriftssamling - men I får den også lige her:
Hokkaido salat - tilbehør til 6 prs.
1 lille hokkaido græskar 15-20 cm diameter eller andet græskar, 1 squash/courgette, 2 æbler - Skæres i tern 1,5x1,5 cm
Riv skallen af 2 appelsiner og pres 3 hvidløg
Steg græskar tern for sig med lidt fedtstof - ca 5 min – der skal være bid i ! Sæt til side/hold varme.
Steg squash og æbler med lidt fedtstof i et par min – tilsæt hvidløg og appelsinskal det sidste halve minut + salt/pebber.
Rengør 1 bakke babyspinat eller blandede babysalater.
Bland det hele sammen og hold det varmt.
Den lyder ellers lækker, desværre har vi ikke græskar eller squash, men massere af grønne tomater, så hvis du også har nogle grønne tomater, så kan jeg godt anbefale denne skønne opskrift på syltede tomater http://www.fauerflora.dk/syltede-gronne-tomater-og-sode-sommerminder/. Kh Line
SvarSletlyder til at være en spændende opskrift :)
SvarSletDen må jeg prøve en dag. Jeg har tre forskellige slags squash i år. Normalt også græskar, men bare ikke lige i år.
SvarSletVi ses i morgen.
Hvis du har lyst til at modtage en lille plante"overraskelse" kan du sende mig din adresse på lenemonte@live.dk :)
SvarSlet