Her har jeg blogget siden 2010 - se i gamle indlæg for inspiration

Her har jeg blogget siden 2010 - se i gamle indlæg for inspiration

fredag den 27. januar 2012

Man fristes

Jeg har så mange staudefrø på lager, at det burde være mere nok til denne sæson.

Men..men, da jeg en dag sad og surfede efter en bestemt plante, så landede jeg på en engelsk webshop SPECIALPLANTS ,  hvor de bare har så mange skønne specielle blomster, som jeg ikke synes jeg lige har set i de danske planteskoler eller webshops.Jeg har checket at de godt kan sende til resten af Europa - så jeg må tilbage og kigge lidt på sagerne - jeg indsætter lige et par eksempler på hvad det var der fristede mig så meget.


10 kommentarer:

 1. Ja, det ser da fristende ud. Jeg fristes også, men kan ikke overskue, hvor jeg skal have flere potter stående - den ene vindueskarm jeg har, er vist allerede optaget på forhånd :-)

  SvarSlet
 2. Hej Berit
  Ja det er nemt at blive fristet, når man sidder der og kigger på alle webshoppene. DEt er skønne ting, du viser her.
  Har du set, at mit indlæg i dag handler om iris, måske har du lyst at kigge med.
  Kh
  Lisbeth

  SvarSlet
 3. Ja det er virkelig fristende for tiden, det rykker i os havefreaks og vi glemmer at kende vores begrænsning. Slå koldt vand i blodet med den blå verbascum, jeg tjekker lige om jeg har flere frø af den.

  SvarSlet
 4. Så gik der så lige en times tid med at kigge frø - igen, igen.

  Tak for tippet. Spændende frø.

  SvarSlet
 5. Ja det er straks lagt i min mappe: Blomster/Haveting. Den ser fristende ud. Jeg har kun hurtigt skimmet. Men skal inde og kigge nærmere senere. Tak for linket.

  SvarSlet
 6. Åhhhh, ja fristet bliver man hurtigt. Jeg har lige ordnet min frøbeholdning og blev lidt forpustet af alle de frø, men lur mig om jeg ikke når at glemme det :-)

  Ha´en god lørdag
  Birgitte

  SvarSlet
 7. Fine blomster!! Ha en riktig god helg!

  SvarSlet
 8. Åh, hvor du frister. Jeg har også frø til flere år, men der er alligevel altid nogle man mangler eller bare må prøve ;-)

  SvarSlet
 9. .....altså Berit - havde ellers bestemt mig for at i år skulle jeg lære begrænsningens kunst ud i at så........SUK - fristelserne er store og svære at modstå ;0)

  Knus Dorthe

  SvarSlet
 10. Ja, der er virkelig mange spændende planter som man desværre ikke ser i Danske frøbutikker.
  Har også fundet en virkelig spændende frøbutik "Secret Seeds", her er virkelig tale om rariteter. Jeg har prøvet at købe, men får hele tiden besked på at slå cookies fra. Det HAR jeg gjort og alligevel vil den ikke gennemføre. Ærgerlift.

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Populære indlæg