Her har jeg blogget siden 2010 - se i gamle indlæg for inspiration

Her har jeg blogget siden 2010 - se i gamle indlæg for inspiration

lørdag den 29. januar 2011

Sommerferien er bestilt....

Billed lånt fra Enghøj staude have - Bornholm
Vi har besluttet os for at ferien i år skal gå til Bornholm.

Vi vil vise børnene noget mere af deres eget land. Det projekt startede vi på forrige sommer hvor turen gik til Skagen, bondegård ved Hirtshals, Fårup Sommerland, Silkeborg og Fanø.

Gæt hvem der fik 1 time i Anne Just´s have - det var heldige mig. Desværre var det før jeg fik kamera, så jeg har ikke egne billeder derfra.

Nu har jeg set lidt efter om der er nogen blomstersteder med stauder på Bornholm som jeg kan have i "kikkerten". I må meget gerne komme med gode tips til mig.

Billed lånt fra Enghøj staude have - Bornholm

Jeg har selv fundet frem til bloggen Enghøj staude have .
Der er det Michael og Anne-Mette der viser deres have frem efter aftale - det kunne jeg godt tænke mig, at jeg kunne få puttet ind i familiens program.3 kommentarer:

 1. Bornholm, Bornholm du dejlige ferie ø. Der kunne jeg også godt tænke mig at kommer over igen. Jeg har ikke været der, siden jeg var der med skolen engang i 70'erne. Da jeg var lille gik campingturen ofte til Sandkås Familiecamping - tror jeg campingpladsen hed dengang. Det kunne være sjovt, at gense øen, og jeg forstår godt, at I vil derovre en tur.

  SvarSlet
 2. Hej Berit
  Der er skønt på Bornholm. Det er også nogle år siden, jeg var der, så jeg har ingen personlige haveerfaringer derfra. Men Haveselskabet har en fortegnelse over åbne haver på Bornholm, både til havefesivallen i august men også resten af året. Her er et link til resten af året http://www.haven.dk/festival2011haverandre.asp?x=&list=0..1&filter=.3700,3790...

  Ha' en god lørdag aften
  Ina

  SvarSlet
 3. Ja, Bornholm er dejlig. Det er også nogle år siden, at jeg har været der, men det var en skøn ferie. Masser af udeliv og smukke - ind i mellem spetakulære - landskaber.

  God weekend
  /Birgitte

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Populære indlæg