Her har jeg blogget siden 2010 - se i gamle indlæg for inspiration

Her har jeg blogget siden 2010 - se i gamle indlæg for inspiration

onsdag den 5. januar 2011

Se hvad posten bragte.........

Hvor er jeg heldig - jeg har fået foræret 4 slags staudefrø af Stig fra bloggen Haver & Planter - og så var der også vedlagt en bonuspose med solsikkefrø, for dem synes Stig også at jeg skal have fornøjelsen af.

Så snart jeg får fat på mine frø-kasser, som står i skuret ved sommerhuset, så vil jeg se om der ikke skulle være lidt overskud derfra at dele ud af her på bloggen.


Det bliver herligt at skulle forsøge sig med disse for mig nye blomster i haven  - jeg håber at det går rigtig godt med forspiring i drivhuset når det bliver tid for det.
Jeg vil vende tilbage med nyt om disse planter her på bloggen og sikkert også på Stig´s blog.

5 kommentarer:

 1. Dejligt med blomsterfrø!! Spændende at se blomsterne spire. Hvis du er vild med Chiliplanter til spise, dekoration oa. skulle du kikke forbi min blog ;) Der er nemlig lige i dette sekund oprettet min allerførste GIVE AWAY!
  Hilsen fra Rikke

  SvarSlet
 2. Kære Berit

  Jeg har også idag modtaget frø, dog ikke fra Stig. Jeg har først nu set Stigs blog. Nej, jeg har fået frø hjem fra Impecta, som jeg for det meste bruger, når jeg skal have frø hjem.

  Ha' fortsat en go' dag

  SvarSlet
 3. Hej Berit
  Skulle vise noget familie min blog frem - og klikkede på dit link. Stor var overraskelsen da jeg så mine frøposer på billedet, med min skrible-skrable håndskrift (det er computeralderens forbandelse) og de pæne ord fra dig!
  Det gjorde mig så glad at nogen kan bruge det - og min dag blev rigtig god, når jeg ved andre kan lide det man laver.
  Det er sådan lidt en udvikling, først koncentrere man sig meget om sin egen blog - og så begynder man at opdage dette kæmpe univers af spændende blogs og folk der brænder for det samme - fantastisk!
  Rigtig god dag til dig & irishaven fra en meget glad blogger!
  Mvh Stig

  SvarSlet
 4. Kære Berit - ja, der er da ikke noget skønnere end frø. Tænk hvilke drømmer, der gemmer sig i dem.

  Rigtig godt nytår.

  SvarSlet
 5. Kära Berit!

  Åhhh fröer...... det är härliga tider nu med planerande och beställningar..... Ser att du också fått fröer... Det är fint att dela med sig... oftast har man ju ändå massor av fröer över......

  Du undrade över den gula blomman på bilden överst i min nyårshälsing..... Det är en Sibirisk nunneört (Corydalis nobilis). Den är en av de tidigaste växterna som blommar hos mig och har en fantastisk doft......

  Önskar dig en fin helg!
  Kram Charlotte

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Populære indlæg