Her har jeg blogget siden 2010 - se i gamle indlæg for inspiration

Her har jeg blogget siden 2010 - se i gamle indlæg for inspiration

lørdag den 13. juli 2013

Så er der gang i mormorstaudebedet


Det lange mormorstaudebed står i fuldt flor lige nu - det har været en skøn dag hvor solen har gemt sig i perioder...for så lige pludselig at dukke op igen.

Jeg har holdt mange pauser og siddet og nydt havens bede.

 
 

Ved gæstehytten har jeg lavet et nyt bed sidste år og flyttet en del af de orange dagliljer derhen. Nu eksperimenterer jeg med hvilke farver der skal være foruden de orange nuancer.

I dette hjørne af bedet har jeg forsøgt mig med hvid og i et andet hjørne med flødefarvet. Kenzo-farver er også under overvejelse - så jeg ved ikke helt hvad det ender med.
10 kommentarer:

 1. Blåt er jo altid smukt til orange, men jeg kunne fristes til, at lave noget i de brændte farver med forskellige blomster og blade, samt en del græsser??

  SvarSlet
 2. Dejligt med tid til at nyde sommerens blomsterflor :-)

  SvarSlet
 3. Det er flot med så stort og tæt et staudebed.

  SvarSlet
 4. Skønt juli-bed i solskinsfarver. Jeg har sjovt nok samme blomsterkombinationer i lidt mindre målestok. Dertil løvefod med sine limegule blomster, strudsevinge bregner og afblomstrede alliumkugler svævende over.

  SvarSlet
 5. Fint staudebed - det er både smukt og robust.

  SvarSlet
 6. Sikke dejligt frodigt mormorbed du har! Jeg kan godt lí den gule daglilje sammen med margerittens gule øje.

  SvarSlet
 7. Hvor står liljen godt der i alt det gule :)
  Jeg har været i England hvor jeg stødte på en gul-brun Iris - den smeltede mit hjerte, men desværre var der ikke noget navneskilt på den. Jeg har kigget på din samling, men der er ikke rigtig nogen der ligner - hvis du får tid, vil du så ikke kigge på mit seneste blogindlæg, og se, om du måske kender den, måske kan jeg så finde den et eller andet sted. På forhånd tak :)

  SvarSlet
 8. Hej igen, tak for hjælpen - men jeg tror at det er en IRIS FOETIDISSIMA VAR.CITRINA - så må jeg bare se om jeg kan finde den til salg nogen steder :)

  SvarSlet
 9. Flotte sommerfotos - der er nu ikke noget som den danske sommer, når den arter sig fra sin bedste side :-)

  SvarSlet
 10. Hvilke nydelige sorter og fargekombinasjoner du har i ditt bestemorbed. Delikat, harmonisk og friskt. Til å drømme seg bort i. Takk for inspirasjon. Jeg er i gang med å etablere et lignende bed i min hage.

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Populære indlæg