Her har jeg blogget siden 2010 - se i gamle indlæg for inspiration

Her har jeg blogget siden 2010 - se i gamle indlæg for inspiration

lørdag den 3. november 2012

Guerilla gardeningJeg møder tit Ditte i haven foran vores hus i byen - det er hendes mor der står for pasning af gadehaven og Ditte hjælper hende ofte.
Ditte og jeg taler så bl.a. om vertikale haver i bybilledet og jeg hører lidt om hendes firmas projekter rundt om i byens rum.Her har Ditte haft gang i noget Guerilla gardening ved gadens kommune-træer. Det glæder vi os til vokser stort og dejligt i næste sæson, så vi får dejlige blomstrende roser og lavendler at se på i gadebilledet.
13 kommentarer:

 1. Det lyder vel nok hyggeligt med gorilla gardening! Jeg tror at det hedder guerilla gardening fordi det handler om en selvbestalted undergrundshær af gartnere, men det kan da godt være at det i virkeligheden handler om aber. Det giver mig en hel række hyggelige billeder for mit indre øje.

  Jeg er vild med tanken om at man indtager noget land med smukke planter, og jeg er stadigpå udkik efter et område at gå i krig med. Jeg ved dog ikke om jeg i virkeligheden har modet til det, når det kommer til stykket.

  SvarSlet
  Svar
  1. ha-ha - ja, der gik det vist for hurtigt ...havde travlt fordi jeg skulle i køkkenet og lave gæstemad - nu skulle jeg lige checke inden gæsterne kommer og ser denne skøre fejl-stavning. ha-ha - det er sjove indre billeder man får - helt enig :o)

   Slet
 2. Sikke nogle skønne billeder og et godt projekt.Håber det bliver til glæde for de mange,som ikke selv "kan få jord under neglene"!

  SvarSlet
 3. Gorillahaging er morsomt! Det blir sikkert flott i det bedet til nese sommer! Ha en god aften!

  SvarSlet
 4. Dette kommer til å bli kjempe fint til sommeren!

  Ønsker deg en fortsatt fin helg! Klem

  SvarSlet
 5. Jeg faldt også for Gorilla gardening udtrykket! Det kan man hurtigt få lavet til nogle sjove billeder på nethinden! Humor er også en vigtig del af dette at blogge!
  Men en fantastisk måde at så frø på. Jeg har også været der...... både i her hvor jeg bor og i byen. Jeg følger ikke op på det, mm det sker hos mine naboer. Der kan jeg se det. Det er farligt at sætte mig til at vande blomsterkummer!

  SvarSlet
 6. Dejligt med ildsjæle :)
  Hils Ditte fra mig og sig tak - livet ville være så meget fattigere uden.

  SvarSlet
 7. Dejlig lille blomterrig firkant. Håber den slags vil sprede sig.

  SvarSlet
 8. Åh hvor godt med et rosenbed der midt i bybilledet....håber bare de kommer til at klare sig gennem vinterens saltspredning for så bliver det sørme et sødt lille lyspunkt midt i den travle trafik ;0)

  Knus Dorthe

  SvarSlet
 9. Dejligt indlæg, og sikke en spændende side jeg kom videre til, da jeg blev nysgerrig, efter at se mere om Ditte.
  VH Nina

  SvarSlet
 10. Tak for de gode billeder.
  Ha´ en dejlig aften.

  SvarSlet
 11. Hej, hvor henne i byen plantede hun præcist disse roser? Det ser rigtig fint ud!

  Mh Natascha

  SvarSlet
  Svar
  1. hej
   du kan sende spørgsmålet påny pr mail til mig - så skal jeg sende dig et svar.
   irishaven.berit@gmail.com
   hilsen Berit

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Populære indlæg