Her har jeg blogget siden 2010 - se i gamle indlæg for inspiration

Her har jeg blogget siden 2010 - se i gamle indlæg for inspiration

søndag den 28. august 2011

Plejebarn

Ja - det er noget nyt, at jeg prøver at få en blomst i pleje. Så jeg må jo forberede mig på at skulle af med den igen, da der jo ligger noget midlertidigt i begrebet "pleje".  Vi forventer dog at den nok er blevet lidt større inden den skal "hjem igen" og så kan jeg måske få et lille hjørne af planten til den tid.


Min veninde og hendes  familie står lige over for at skulle sætte deres hus til salg og så er der jo ikke nogen idé i at sætte nye planter i jorden. Derfor blev denne lille mørkrosa skønhed bragt til min sommerhushave hvor den skal stå sammen med en gammel lysere slægtning af høstanemone-familien.6 kommentarer:

 1. Den der Pretty Lady Diana kunne jeg også tænke mig at få i pleje, men jeg tror, jeg ville glemme at aflevere den igen :-)

  SvarSlet
 2. Den passer sørme fint sammen med dine egne høstanemoner - du må plante den ud og håbe at den bliver større så der lan blive en aflægger til plejemoren:)

  SvarSlet
 3. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 4. Den lille skønhed ville jeg da også gerne passe :-) Den bliver jo nok svær at grave op, uden at man kommer til at efterlade en bid i jorden senere :-D

  SvarSlet
 5. Smuk udgave af høstanemone :)

  SvarSlet
 6. Smuk er hvad den er Berit.....du må nyde synet så længe det varer ;0)

  Knus

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Populære indlæg