Her har jeg blogget siden 2010 - se i gamle indlæg for inspiration

Her har jeg blogget siden 2010 - se i gamle indlæg for inspiration

lørdag den 12. marts 2011

Jeg glæder mig til.....


Jeg glæder mig til den første hele havesæson som haveblogger og amatørfotograf.


Jeg har allerede tænkt rigtig mange gange denne vinter ....."hvorfor har jeg nu ikke et billed af det?"

Jeg synes det er lidt svært at tage billeder af mine blomster - nogen gange bliver billederne forbavsende gode, nogen gange er de helt kiksede og nogen gange bare ikke helt perfekte - det ovenstående hører til den sidste kategori - men det har da sin charme synes jeg helt sikkert, så det vil jeg godt vise til jer.Herover et af de mere heldige billeder af hvid smalbladet klokke - de hvide og gule blomster var den største udfordring at fotografere. De fleste blev overbelyste.

Jeg har på Claus Dalby´s blog læst at jeg skal gå tilbage til motivet flere gange i løbet af dagen og prøve at få billeder af den samme plante / blomst i forskelligt lys. Det råd vil jeg tage til mig.

Ja, al begyndelse er svær - men der går jo sport i at få gode billeder "i kassen".

Det var konkurrencen hos Anne på den norske blog Moseplassen der fik mig til at tænke over hvad jeg glæder mig mest til - besøg hendes blog ved at klikke HER

9 kommentarer:

 1. Hej Berit.
  De 2 billeder du viser her er da skønne, lige til at male efter.
  Forsat god weekend.
  Kh Lone

  SvarSlet
 2. Åja, et skikkelig bildearkiv er gull, både for å kunne se på selv, og for å kunne vise andre :)

  Jeg synes det er så hyggelig å høre dine og andres hagegleder, for så husker jeg alt det fine jeg har å se frem til, takk for at du deler :)

  SvarSlet
 3. Jeg glæder mig lige som dig. Jeg har også min første havesæson til gode som haveblogger.

  Du er nu ikke helt tosset til med billeder, men kan sagtens se, hvad du mener med forskellen på det øveste og nederste billede.

  Hos os har det mest været min mand, der har taget billeder, så nu må jeg selv i gang med kameraet. Jeg har også haft problemer med de gule og hvide blomster, som har en vis evne til at blive overbelyst. I går fik jeg dog et par stykker "i kassen", de var taget, da solen ikke lige var fremme.

  Hilsen Vivik

  SvarSlet
 4. Jeg synes nu dine billeder er rigtig fine, men vil give dig ret i at det ikke er helt nemt.

  Jeg vil også glæde mig til en hel havesæson med billeder, især hvis jeg kan finde ud af at tage blomsterne helt tæt på - det er da bare det skønneste. Man kan næsten dufte dem.

  Her i huset er det også min mand der tager de fleste billeder, men jeg har sat mig for at jeg da for pokker må kunne lære at tage nogle ordentlige billeder.

  SvarSlet
 5. Dine bilder er riktig flotte.Jeg liker godt de lilla og blåtoner sammen. Lykke til i "Jeg gleder meg til.." Ønsker deg en fortsatt fin helg!

  SvarSlet
 6. Ja jeg syntes også det kan være svært, jeg syntes de bliver bedst i overskyet vejr, men det kan også være mit camera ikke er avanceret nok. De to billeder du viser er da helt fine.

  SvarSlet
 7. Jeg synes nu heller ikke, at du skal undervurdere dine billeder. De er flotte.
  Men det med at mangle det rigtige billede til bloggen kender jeg. Jeg drømmer om et billedarkiv med masser af emneord til hver billede!

  Hilsen Ina

  SvarSlet
 8. De er nu ikke helt dumme dine fotos.

  Det er helt tydeligt at se i min fotosamling, hvornår jeg begyndte at blogge :-).

  Jeg tror blomster er noget af det sværeste at fotografere. Træning, træning, træning. Og masser af fotos, hvoraf størstedelen kasseres .-). Det har været vejen frem for mig og jeg har stadig meget at lære.  Bedste martshilsner
  Birgitte

  SvarSlet
 9. Ja! Vi gleder oss til den første hele havesesongen som haveblogger og amatørfotograf! Dette er gøy! Lykke til i konkurransen og hjertelig takk for din gledelige kommentar hos meg!

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Populære indlæg