Her har jeg blogget siden 2010 - se i gamle indlæg for inspiration

Her har jeg blogget siden 2010 - se i gamle indlæg for inspiration

lørdag den 26. februar 2011

Jeg vandt Give-away med frøposerJeg var heldig at vinde Tante Tulle´s give-away med blomsterfrø - og jeg har modtaget en fin lille pakke med blandt andet en akeleje "Royal purple" - jeg er meget glad for akelejer, så det var dejligt med en ny variant.

Det var rigtig sjovt for mig at der også var frø til en plante som jeg nok ikke lige selv havde fået øje på - men nu glæder jeg mig rigtig meget til at se den i mine bede. Den er jo perfekt til min lidt vilde stil.

Den hedder Kongekommen - Ammi majus Graceland og jeg måtte en tur på den engelske wikipedia for at se lidt mere om hvordan denne plante så ud. Der fandt jeg denne fine planche som viser hver en lille del af planten.

Kom nu snart forår - så jeg kan komme igang med sommerhussæsonen og få sået alle mine frø.

10 kommentarer:

 1. Tillykke! tillykke! Forventer at se resultatet i løbet af sommeren ;o)

  SvarSlet
 2. Til lykke Berit
  Det bliver spændende, pøj pøj med såningen...

  Hilsen Lone.g

  SvarSlet
 3. Vi glæder os til at se skønhederne i blomst ;-)

  SvarSlet
 4. Tillykke Berit.....skønt med sådanne frøglæder og noget at se frem til :0) Kongekommen ser spændende ud og jeg glæder mig til at følge både den og dig i den kommende sæson :0)

  Dorthe

  SvarSlet
 5. Også tillykke herfra - og den skal vist ses live, så husk et billede til alle os nysgerrige ;-)

  SvarSlet
 6. Det er SÅ dejligt at vinde, så stort tillykke til dig! - og sikken spændende gevinst. Kongekommen kendte jeg heller ikke. Bliver spændende at se mere til den og den nye akeleje.

  Bedste søndagshilsner
  Birgitte

  SvarSlet
 7. Hej Berit
  Du har også vundet i The Royal Horticultural Society´s frøliste. jeg har har netop modtaget 20 frøposer fra RHS. Af de 3 slags du ønskede kan du få Primula florindae
  og Anemone rivularis. Verornica Austriaca var ikke med, derimod var Verornica gentianoides "Speedwell" der. Vil du have sådan nogle frø? Der er lige lidt travlt arbejdsmæssigt. Men jeg skal nok skynde mig at send frøene til dig. skal også lige kopiere så-anvisningskataloget til dig.
  venlig hilsen
  Kirsten i Tønder

  SvarSlet
 8. Hold da helt op hvor jeg sidder i held nu - det bliver da en helt vildt spændende sæson i mit lille drivhus. Og så bliver der forhåbentligt rigtig meget nyt at fotografere i haven til sommer og vise jer her på bloggen.
  Kirsten - Du får straks en mail fra mig ! Tusind tak fordi du så gavmildt deler med mig.
  Hilsen Berit

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Populære indlæg