Her har jeg blogget siden 2010 - se i gamle indlæg for inspiration

Her har jeg blogget siden 2010 - se i gamle indlæg for inspiration

onsdag den 29. december 2010

I det varmeste hjørne....

I et hjørne af fællesgården er der vinduer fra fjernvarmekælderen og vaskekælderen.

Det er det varmeste hjørne og her er oliventræerne sat i vinterhi og naturen har givet dem snedyner på så de kan holde varmen.

Det er et dejligt syn, der varsler forårets havefornøjelser når man passerer dem på vej ind og ud af bagtrappen.

Det er nyt i fællesgården, at vi har oliventræer og vi skal vist tydeligvis i gang med at formklippe dem til foråret før væksten sætter i gang.

3 kommentarer:

 1. Er det ikke for koldt til oliventræer? Hmm, så kan de måske også overvintre i et uopvarmet drivhus? Jeg har nemlig ikke turde købe oliventræer forsi jeg troede, at de skulle stå frostfrit. Jeg vil rigtig gerne have et oliventræ men har været usikker på overvinteringen?

  Godt nytår til dig og dine.

  SvarSlet
 2. hej Madam Bæk
  I storbyen er der altid varmere end ude i omegnen og villakvaterene. De store etageejendomme udstråler lidt varme til de nærmeste omgivelser. Vi har hørt at det er gået fint i andre fællesgårde i området med Oliventræer - og vi prøver at give dem lidt ekstra varme ved vaskekælderens udluftning. Gad vist om de ikke kunne overleve i uopvarmet drivhus ved dig ... måske nogen andre kan lægge kommentarer med deres erfraringer.
  hilsen Berit

  SvarSlet
 3. Tak for hilsen på min blog :) Jeg har snuset rundt på din blog og ønsker mig nu også nogen iriser.
  Er også spændt på at følge med i om oliventræerne klarer vinteren, for så vil jeg da også have et træ i krukke i min have. Jeg har nemlig hverken drivhus eller kølig kælder, som jeg kan overvintre planter fra de varme himmelstrøg i.
  I år har jeg ladet en eucalyptus stå udenfor for at se om den muligvis kan overvintre.
  Godt nytår :)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Populære indlæg