Her har jeg blogget siden 2010 - se i gamle indlæg for inspiration

Her har jeg blogget siden 2010 - se i gamle indlæg for inspiration

lørdag den 25. december 2010

Fotokonkurrence

Nu er det tid for at stemme på "Bedste Vinterbilled" på Claus Dalby´s blog.

Jeg har selv sendt et billed ind til konkurrencen - det er det billed der er tildelt nr. 1 i konkurrence-opsættet. Her på bloggen er det med under indlæg d. 19/12-10.

Gå ind på   http://www.clausdalby.dk/2010/12/nu-skal-der-stemmes.html  og vær med i afstemningen.

Mit billed er et vinter-skumringsbilled af en vissen høstanemone - "en næsten grafisk detalje" jeg faldt over på min fotosafari rundt i en snedækket have. På grund af skumringslyset er baggrunden helt blå.

Jeg kan anbefale oplevelsen med at se alle billederne under præsentationerne på de forskellige dage i december på Claus Dalby´s blog - der er så mange fantastiske billeder, så det er god underholdning bare at se igennem dem. Der er billeder fra Norge, Sverige og Danmark.

3 kommentarer:

 1. Ja det bliver spændende, hvem der løber med sejren.

  Go' 1 juledag

  SvarSlet
 2. Hej.
  Nå du er ansigtet bag det fine billede!! Jeg står bag nummer 3. Det med fuglen, ved mejsekuglerne. Synes der fantastisk mange smukke billeder derinde!

  Hyggeligt du har været forbi min blog - og det VARMEDE mit hjerte at du omtaler den "Haveblog", for ifølge Jesper fra 9haven, er det ikke en haveblog jeg har, og dermed er den ikke med (Endnu) over listen om haveblogs... (spurgte ham nemlig hvordan jeg kunne kmme på listen) hmmm ;) - måske skyldes det han var forbi bloggen da den var kun godt en uge gammel, så han ikke fandt så meget læsestof/billeder derinde..?! - Men jeg skal vise ham ska´jeg. Griner!
  Ihvertfald har jeg masser af projekter for den kommende sæson i min have, stort som småt :)

  Rigtig glædelig 2. juledag til dig,
  Hej fra Rikke.

  SvarSlet
 3. Kære Berit - tak for din henvisning.

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Populære indlæg