Her har jeg blogget siden 2010 - se i gamle indlæg for inspiration

Her har jeg blogget siden 2010 - se i gamle indlæg for inspiration

tirsdag den 6. marts 2012

Jeg frygter.....

.....at miste min blog. Tænk hvis man ved fejl kom til at slette den eller dele af den. Jeg husker  med skræk da Susanne fra Susannes blomstercafé klagede over at hun var kommet til at slette alle kommentarer på sin blog. Eller tænk hvis Blogger mistede vores blogs.

Vi må lige have en blomst at se på - Sommerfugleblomst Gillenia 

Der er så meget andet man tager sikkerhedskopi af fra computeren -  f.eks billedarkivet, word og exel  - det har jeg taget kopi af over på et USB-stick.

Jeg har søgt lidt i Bloggers hjælpearkiv og fandt også en instruks for sikkerhedskopiering af bloggen - men jeg turde ikke gøre det med Irishaven. Så jeg startede med at gøre det med den blog hvor jeg har mine madopskrifter Dejlig Hurtig Mad. Jeg blogger ikke derovre men har den bare som en opskriftssamling, som alle kan se med på hvis nogen spørger efter en bestemt opskrift.

Vi tager lige en blomst mere - Blåhoved  - Gilia capitata - Sommerblomst

Da det gik godt så vovede jeg med Irishaven og det gik da også godt - så nu har jeg lavet en instruks over på "Blog Hjælp" hvis andre skulle have de samme tanker som mig og vil have en sikkerhedskopi af deres blog ........min ligger nu i skuffen på et USB-stick.

12 kommentarer:

 1. Hej Berit. Tænk, den tanke slog mig i går. Sæt det hele nu var væk. Hvor ville det være surt. Så godt at du har sat dig ind i teknikken :o))og deler med os andre.

  SvarSlet
 2. Ja tak for den idé, det var ikke rart, hvis det hele blev væk, faktisk vil det være temmelig ubehageligt.
  Berit har du lagt mærke til, at der er nogle blogge, hvor man ikke kan tilmelde sig via e-mail mere. Ved du noget om, hvorfor det er sket. Det er lidt træls, for hvem husker at kigge tilbage efter en kommentar.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hele den funktion har været væk og er så kommet tilbage igen - jeg troede at det var ens for alle blogs. Jeg ved ikke om det er noget man under normale omstændigheder selv kan slå til og fra ? Det må jeg se på en anden dag.

   Slet
 3. Hvor er det godt, vi har dig, Berit.

  Jeg vil lige sætte mig lidt nærmere ind i det i weekenden og så gøre noget ved det!

  SvarSlet
 4. Kære Berit
  Tænk at møde en som dig, når man er helt ny her i blog-verdenen... tak for tippet (og for alle de andre tips, du strør om dig).
  VH Nina

  SvarSlet
 5. Kære Berit. Hold da op - den tanke har jeg selt ikke haft. Har måske lullet mig ind i den tro, at når det er via nettet, så sker det ikke :). Tusinde tak for tippet og at du er så sød og hjælpe os andre.

  Ha´ en rigtig god dag.

  Kh Lise Lotte

  SvarSlet
 6. Det havde jeg allerede glemt alt om....altså mine 'pølsefingre - trykken - på de forkerte taster' !!

  Overvejer nu at købe en USB til bloggen.

  SvarSlet
 7. Kære Berit
  Tusind tak fordi du husker os på at lave backup, du har ret det vil da være superærgeligt at miste det hele.

  Ang. tilmelding via email - findes den ikke når man har kommentarinstilling til Pop-up vindue, men den er der når man indstiller til Indlejret.

  Jeg HAR tænkt, at jeg burde melde dette som fejl hos Blogger - det generer mig også at tidsindstillingen ved Indlejret er udenlandsk klokkeslet - måske gør jeg det en dag;-)

  SvarSlet
 8. Super Berit, det må jeg have kikket på i week-enden, for pokker da. hvis det hele forsvandt.
  Knus
  Annette

  SvarSlet
 9. God ide Berit!
  Men tænk at det kan være på èn usb?
  K.Gro

  SvarSlet
  Svar
  1. Min USB har 32GB - på den er alle mine billeder og hele bloggen fra sep 2010 til d.d.

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Populære indlæg