Her har jeg blogget siden 2010 - se i gamle indlæg for inspiration

Her har jeg blogget siden 2010 - se i gamle indlæg for inspiration

søndag den 23. oktober 2016

Efterårsmarguerit - Leucanthemella serotina


Det var nyt for mig at der fandtes en efterårsmarguerit - så den skulle jeg selvfølgelig afprøve i sommerhushaven til en begyndelse - det oplyses at den blomstrer i september-oktober.



Jeg købte to eksemplarer af Efterårsmarguerit Leucanthemella serotina og valgte at sætte dem i et halvskyggebed, hvor der mangler lidt blomstring sidst på sæsonen.

En sol-plante i et halvskyggebed giver meget sen blomstring, så den ene plante har kun lige nået at blomstre nu midt i oktober og den anden står på spring med knopper.

Nu ser jeg lige hvordan den klarer den kolde våde vinter i lerjorden - men den kunne se ud til at være et godt bud på en staude, der skal købes flere af til næste år og placeres i nogen af mine bede med flere soltimer. Så vil jeg nok se den i blomstring i september, som lovet på planteskiltet.

torsdag den 6. oktober 2016

Hvilken blomst er dette ?


Hej alle blogvenner og læsere

Så er jeg godt i gang med Øbro Gadehaver: netværksmøder, planlægning og ny informationsblog for gadehaver - se link ude i højre margin hvis det har interesse.

Jeg har jo en del erfaring med stauder, men når det kommer til sommerblomster så er jeg lidt på gyngende grund.

Mange har spurgt mig hvad det er for en fin lav plante med små hvide blomster der står i min og Sune´s gadehave. Er det en sommerblomst  der er selvsået eller er det en staude?

Kan I hjælpe mig ?

Update:  det er en sommerblomst  Alyssum - Snetæppe

 
 


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Populære indlæg